Sain ja kunnolla munaa!

Se oli perjantai-ilta, mitä odotin kuin kuuta nousevaa. Kävin suihkussa ja vaihdoin kuuman asun, sukkanauhaa, pitsiä ja stringiä. Minimekko, joka kumartuessani paljastaisi kiinteät pakarani kumartuessani. Olin käyttänyt seuraavaa palvelua:



ja sieltä oli tulossa minulle seuralainen. Tapasimme hotellihuoneessa, jonka Hän oli varannut. Koputin sovitusti oveen, ja mikä näky. Mahlani valui samantien reisilleni. Musta mies, komea, kyrpä valmiissa tanassa, pornoleffan pauhatessa taustalla.

Siirryimme sängylle katsomaan leffaa jossa mies nuoli juuri naista ja sovimme, että teemme samat jutut kuin tv:ssä....hän nuoli minua paljon kauemmin, työnsi tummia sormiaan sisääni, sain orkkuja kymmeniä, huohotin ja huohotin...välillä harrastimme kuusysiä, imin ja nuolin ja mies murisi ja ulisi. Ja tuli. Mutta mitä vielä, 10 minuuttia suuteloa ja kulli oli täydessä mitassaan ja niin päästiin asiaan. Hänen Kalu teki niin hyvää ja samalla hieroi klittaani niin että sain todella rajuja orgasmeja. Ja me jatkoimme koko yön.

AAAAAH mitä munaa sain!!! Ja itsehän olen kirjoilla tuolla jos joku haluaa päästä pilluani "hoitelemaan".

Kommentit